مهاجرت به بلغارستان ازطریق ازدواج شرایط و قوانین مهاجرت به بلغارستان از طریق ازدواج

روش مهاجرت به بلغارستان از طریق ازدواج

موضوع مهاجرت به بلغارستان از جمله مقولات امور حقوق بین الملل است و مهاجرت زير مجموعه تعاريف حقوق بين الملل خصوصي است . بحث ازدواج با تبعه بلغارستان مطابق قانون دریافت اقامت و مهاجرت به گرجستان یکی از روش ها است که منجر به مجوز اخذ اقامت گرجستان میشود . منظور از اقامت ، اقامت كوتاه مدت ؛ ميان مدت ؛ بلند مدت و يا دائمي ميباشد. در تعاريف في مابين تابعيت و اقامت، ذكر اين نكته إلزامي است كه اخذ تابعيت بلغارستان   و اخذ اقامت بلغارستان فرايندهاي خاص ,متفاوت و مشخص خود را دارد. در اینجا درخصوص دریافت اقامت بلغارستان از طریق ازدواج صحبت خواهیم کرد . ممکن است شخصی قصد ازدواج با یک نفر که تابعیت بلغارستان را داشته باشد، لازم است بدانید که اخذ تابعیت بلغارستان از طریق ازدواج عمل حقوقی محسوب می شود و دارای آثار حقوقی بسیاری است .

 

شرایط مهاجرت به بلغارستان از طریق ازدواج

در مباحث مربوط به اخذ تابعيت كشور بلغارستان از طریق ازدواج تابع قوانين ساير كشورهاي اروپايي در اتحاديه شنگن ميباشد. اما توجه کنید که ازدواج با تبعه بلغارستان به منظور اخذ اقامت  بلغارستان  در صورت اثبات ازدواج منجر به اخذ اقامت موقت بلغارستان و نه اقامت دائم بلغارستان میشود و مساله تمدید اقامت تا رسیدن به شرایط اقامت دائم بلغارستان منوط به حفظ شرایط اولیه اخذ اقامت موقت می باشد ، یعنی شما با ازدواج با فرد بلغاری نمیتوانید اقامت دائم بلغارستان را به دست بیاورید

 

قوانین مهاجرت به بلغارستان از طریق ازدواج

ضمنا بحث احراز تمکن مالی ، تبعه بلغارستان جهت ازدواج با تبعه خارجی یکی از شرایط اداره مهاجرت کشور بلغارستان بشمار میرود , بنابراین اثبات صلاحیت مالی اداره زندگی مشترک امری ضروری برای اداره مهاجرت  بلغارستان بشمار میرود.

 

مضافا تامین خانه به اندازه مناسب براي زندگي هر دو و در حد استاندارد زندگيشان زمان ورود و عزيمت همسر به بلغارستان داشته باشند.

 

اخذ اقامت بلغارستان از طریق ازدواج دریافت اقامت بلغارستان از طریق ازدواج
مهاجرت به بلغارستان ازطریق ازدواج

 

 

مصاحبه در سفارت بلغارستان در کشور مبدا ، در خصوص ازدواج با تبعه بلغارستان یکی از مراحلی است که از حساسیت بالایی برخوردار است , در زمان مصاحبه در سفارت و یا کنسولگری ، سوالاتی از متقاضی ازدواج پرسیده می شود . از جمله اینکه ؛

 

– خلاصه ای از زندگی تان ، از ابتدای تولد ، دوران تحصیلی ، وضعیت شغلی ، سطح درآمد ، تحصیلات از دبستان تا دوران دانشگاه و …..

 

– در صورتی که ، سابقا همسری داشته اید ، بایستی حتما به ان اشاره نمایید.

 

– زمان آشنایی با همسرتان و مدارکی جهت اثبات دوران نامزدی و ازدواج و آشنایی تان.

 

– اثبات تمکن مالی .

 

– اثبات مدرکی جهت نشان دادن محلی مناسب جهت اسکان زوجین

 

آیا آشنایی به زبان بلغارستانی یا انگلیسی دارید بدین معنا تبعه خارجی که قصد ازدواج با یک تبعه بلغارستان  را دارد ، نشان دهد که آگاهی و آشنایی به زبان بلغارستانی دارد و می تواند با همسر آینده خود به راحتی تعامل و ارتباط برقرار نماید

 

-اطلاعاتی در خصوص اینکه ، دوران آشنایی متقاضیان تبعه خارجی با تبعه بلغارستان چگونه می گذرد ؟

 

– شغل و میزان درآمدشان

 

–  محلی سکونتی که زوجین ، برای زندگی با یکدیگر در نظر گرفته اند ، چگونه فضایی است و شامل چند اتاق می باشد ؟

 

– در صورتی که فیلم و عکس و محتوی چت و مکالمات خصوصی متقاضیان ازدواج با یکدیگر موجود باشد ، بایستی ارائه گردد و همچنین اگر در این مدت اگر با یکدیگر سفری رفته باشند و رفت و آمد خانوادگی داشته باشند ، مدارک خود را تقدیم نمایند .

 

پس از اینکه مصاحبه در سفارت بلغارستان از متقاضیان ازدواج با یکدیگر انجام گردید و رابطه فی مابین آنها جهت ازدواج اثبات گردید ، ویزای  بلغارستان به مدت زمان دو سال ، به آنها ارائه خواهد گردید

شما میتوانید برای دریافت اطلاعات یشتر در مورد مهاجرت به بلغارستان از طریق ازدواج با متخصصان گروه حقوقی ایران مهاجرت تماس حاصل فرمایید