اقامت در انگلیس از طریق تحصیل

ممکن است شما مجاز به همراه آوردن اعضای خانواده خود باشید. اما برای پی بردن به مدت زمانی که می توانید بمانید و کارهایی که نمی توانید انجام دهید برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد این موضوع وسایر مطلاب مربوط به مهاجرت به انگلستان با ایران مهاجرت همراه باشید 

 کشور انگلستان به دلیل سطح بالای آموزشی، دارای با کیفیت ترین و معتبرترین دانشگاه ها، در دنیا می باشد. تحصیل در دانشگاه های این کشور آرزوی بسیاری از دانشجویان بین المللی در سراسر دنیا می باشد. مزایای تحصیل در کشور انگلستان بسیار معتدد است، ازجمله؛ با تحصیل در دانشگاههای انگلستان، اخذ بورسیه تحصیلی و پیدا کردن شغل های مناسب میسر خواهد شد. تسهیلات ویژه ای که به دانشجویان و فارغ التحصیلان برای دریافت اقامت دایم داده می شود، باعث شده است، متقاضیان زیادی خواهان  تحصیل در دانشگاههای انگلستان برای اخذ تابعیت کشور انگلستان باشند. یکی از چالش های مطرح شده در زمینه تحصیل در انگلستان، اقامت پس از تحصیل در انگلستان می باشد. متقاضیان تحصیل در انگلستان می خواهند بدانند که پس از فراغت از تحصیل در انگلستان و اخذ مدرک تحصیلی از معتبرترین دانشگاه های دنیا، وضعیت اخذ اقامت انگلستان و تابعیت انگلستان پس از تحصیل در انگلستان چگونه و تابع چه شرایطی است. 

تحصیل در انگلستان

روشی که برای اخذ ویزای تحصیلی انگلستان انتخاب می­کنید بستگی به سن، طول مدت تحصیل و رشتۀ تحصیلی شما دارد. برای ارزیابی اولیه در مورد اینکه واجد شرایط اخذ ویزای تحصیلی هستید یا خیر، می­توانید به صفحۀ ارزیابی اولیه مراجعه کنید اما بهتر است قبل از آن، نوع ویزای تحصیلی را که برای شرایط شما مناسب­تر است، انتخاب کنید. اگر بعد از مطالعۀ انواع ویزای تحصیل در انگلستان و شرایط مربوط به آن، باز هم نکتۀ مبهمی وجود داشت، می­توانید برای مشاوره با ما تماس بگیرید. انواع ویزای تحصیلی انگلستان ویزای Tier 4 تحصیل (کودکان) – Tier 4 (Child) student اگر بین 4 و 17 ساله هستید، می­توانید از طریق سیستم امتیازشماری برای ویزای Tier 4 اقدام کنید. اگر بین 4 و 15 سال هستید، باید برای تحصیل در یک مدرسۀ شهریه­ای مستقل درس بخوانید. ویزای تحصیل کودک مسافر – Child visitor اگر سن شما حداکثر 17 سال باشد و بخواهید به انگلستان بیایید تا به مدت حداکثر 6 ماه در یک رشتۀ تحصیلی درس بخوانید، می­توانید از طریق این ویزا برای تحصیل در انگلستان اقدام کنید. اگر از طریق ویزای  تحصیل کودک مسافر به انگلستان آمده باشید، نمی­توانید در مدتی که داخل انگلستان هستید، ویزای خود را به "Tier 4 تحصیل (کودکان) تغییر دهید. برای اقدام برای ویزای Tier 4 تحصیل (کودکان)" باید از کشور محل زندگی خود اقدام کنید. ویزای Tier 4 تحصیل عمومی – Tier 4 (General) student اگر برای تحصیلات بعد از 16 سالگی خود قصد تحصیل در انگلستان را دارید، می­توانید به عنوان دانشجوی بزرگسال و از طریق سیستم امتیازشماری برای ویزای Tier 4 تحصیل عمومی اقدام کنید. ویزای دانشجوی مسافر – Student visitor

 

اقامت در انگلیس از طریق تحصیل
اقامت در انگلیس از طریق تحصیل

اگر سن شما 18 سال یا بالاتر است و می­خواهید به انگلستان بیایید تا به مدت حداکثر 6 ماه در یک رشتۀ تحصیلی درس بخوانید، و در مدتی که اینجا هستید هم قصد کار کردن ندارید، می­توانید برای ویزای  دانشجوی مسافر  اقدام کنید. اگر از طریق ویزای "دانشجوی مسافر به انگلستان آمده باشید، نمی­توانید در مدتی که داخل انگلستان هستید، ویزای خود را به "Tier 4 تحصیل عمومی تغییر دهید. برای اقدام از طریق ویزای  Tier 4 تحصیل عمومی باید از کشور محل زندگی خود اقدام کنید.دانشجوی احتمالی (بازدید برای تحصیل) – Prospective studentاگر می­خواهید برای تصمیم­گیری بهتر در مورد انتخاب رشتۀ تحصیلی به انگلستان بیایید، و یا قصد دارید تا در 6 ماه آینده در یک رشتۀ تحصیلی مشغول به تحصیل در انگلستان شوید، می­توانید از طریق ویزای دانشجوی احتمالی  اقدام کنید.در مدتی که داخل انگلستان هستید، Tier 4 تحصیل عمومی یا Tier 4 می­توانید برای ویزای تحصیل کودکان اقدام کنید.اگر 16 یا 17 ساله هستید، مرکز آموزشی که قصد تحصیل در انگلستان دارید باید تأیید کند که برای کدام­یک از انواع ویزای Tier 4 عمومی یا ویزایTier 4 کودکان در سیستم امتیازشماری اقدام کنید.اگر رشتۀ تحصیلی انتخابی شما در سیستم ارزشیابی مدرک بریتانیا (National Qualification Framework) پایین­تر از سطح 3 level 3 قرار دارد باید از طریق ویزای Tier 4کودکان اقدام کنید.اما اگر رشتۀ شما سطح 3 یا معادل آن یا بالاتر باشد و طول دورۀ تحصیل آن هم بیشتر از 2 سال است، بهتر است از طریق ویزای Tier 4 عمومی اقدام کنید.در شرایط خاص، ممکن است از متقاضیان خواسته شود تا در آزمون زندگی در انگلستان شرکت کنند. این ارزیابی خاص برای تست دانش دانشجو درباره انگلستان، تاریخ، جغرافیا، سیاست های دولت و مشخصا مردم آن است.در طول اقامت موقت با ویزای دانشجویی، متقاضی مربوطه نباید هیچ کدام از قوانین مربوطه که توسط اداره مهاجرت کشور به او اعطا شده را نقض کند.برای اقامت در انگلستان، متقاضیان باید مهارت خود در زبان انگلیسی را نشان دهید. B1,B2,C1یا  C2واجد شرایط باشند.